A táborra jelentkezés feltételei:

A nyári tábor teljesen ingyenes, ezért a részvételt feltételekhez kötjük:

-  A jelentkező egy motivációs levélben, maximum egy oldal terjedelemben foglalja össze, hogy miért kíván részt venni a táborban és mit vár tőle.

-  Egy 3-8 oldalas pályamunkát kérünk benyújtani. Ehhez a lenti űrlapon megadott témák valamelyikét kell írásban kidolgozni, amelyhez igénybe lehet venni a könyvtár, az internet, de akár egy támogató szaktanár segítségét is. A témák közül az érdeklődési körnek megfelelően szabadon lehet választani. A pályamunkát MS doc (docx) formátumban kell beküldeni, ezeket később közzétesszük a tábor honlapján.

 
 

A jelentkezés első lépéseként kérjük, töltsék ki az elektronikus regisztrációs űrlapot.

Az űrlapon be kell jelölni az érdeklődési kört (biológia, fizika, földrajz, kémia vagy matematika), ami alapján megjelennek a pályamunka elkészítéséhez ajánlott témák/címek. Az űrlap kitöltése előzetes regisztrációt jelent, ezt követően egy emailben csatolva kérjük beküldeni a motivációs levelet és a pályamunkát a ttknyaritabor@science.unideb.hu címre. Probléma esetén szintén a fenti címen lehet érdeklődni.

jelentkezés
 
 

A motivációs levelek és a pályamunkák elbírálása után választjuk ki azokat, akik részt vesznek a nyári táborban.

A regisztrációs űrlap beküldésének határideje 2018. május 30.

A pályázatok beadási határideje 2018. június 10. A pályamunkákat elbíráljuk és értesítjük a jelentkezőket az eredményről. A leendő táborlakókat emailben tájékoztatjuk a táborozással kapcsolatos teendőkről.